Spiga

Stokin Wudhu

Kini para muslimah di seluruh dunia boleh mengambil wudhu tanpa perlu membuka stokin lagi. Hanya gulung stokin ke paras betis. Stokin Wudhu ini dibuat dari kain campuran Nylon dan Spandex (tebal, berkualiti tinggi, tahan lama dan stretchable). Muat untuk kaki saiz 3 - 8 (free size). Beribu-ribu para muslimah telah menggunakan Stokin Wudhu yang sangat menarik dan unik ini. Kenapa ANDA tak cuba sekarang? Stokin Wudhu juga boleh menjadi sumber pendapatan yang sangat hebat kepada para muslimah dengan menjadi agen dengan modal serendah RM90.00 dengan keuntungan RM42.00.


Rahsia Stokin Wudhu: Dibahagian tapak kaki dibuat 2 lapisan (seperti sarung bantal) bagi membolehkan ianya di tarik/gulung. Seperti digambar di bawah :





Colour

White/ Black/ Cream

Payment
For local buyers, I accept Bank to Bank transfer

For International buyers, accept WesternUnion/ MoneyGram/ TT

Price
International : USD3 per unit
Malaysia : RM11.00 (Tidak termasuk kos pos)
Singapore/Brunei : $5

Klik @ Senarai Agen seluruh negara

(Mencari Agen jualan di Malaysia, Brunei, Singapore dan Semua Negara Islam)

Cara menjadi agen @ klik di sini

112 comments:

  adam06

August 27, 2008 at 5:52 PM

hi anisha!,


wahhh!! memang business minded...bijak2 ...keep it up..saya suka idea u dan sokong mall blog u ni ..keep it up...chayooo ;>

regards
yanti
www.rosyanti.blogspot.com
www.loadpoint.blogspot.com

  Anonymous

October 16, 2008 at 7:54 AM

saya berminat untuk mnjadi agen anda... possible market di universiti malaya krn sy student di UM... bagaimana utk dptkan mklumat dgn lebih lanjut? email sy di silvergroint@yahoo.com

  Jannah

October 18, 2008 at 1:58 PM

Salam. bagaimana cara utk menjadi ejen? saya dr sarawak

  anisha

October 21, 2008 at 12:54 AM

jannah..maaf kerana lambat respon.boleh tinggalkan email jannah untuk saya hubungi?tq

  Anna

October 27, 2008 at 3:04 PM

A'kum Anisha. Saya berminat utk menjadi stockist kawasan Selangor. Pls furnish further info thru annamanaf@hotmail.com. Tkasih.

  Anonymous

November 1, 2008 at 6:32 AM

Hi,saya berminat utk menjadi stokist.pls email me at cherie_sy@hotmail.com

  Anonymous

November 3, 2008 at 5:44 AM

salam,saya fiza..berminat nak jadi stokist kat nilai...mcm mane ek?atau dah ada..fi79zan@yahoo.com

  Diedie

November 3, 2008 at 9:32 PM

Salam Nisha. Nampak menariklah socks nie... Trylah letak barang2 awak ni kat www.my1stop.my. Nanti I promote kat kawan2 I di petronas & UK... :D

  Falah Dizar

November 4, 2008 at 8:22 PM

Salaam..

Saya berminat nak jadi agen. boleh hubungi saya di 0173103117 atau behawitz@falahdizar.com

Falah Dizar

  Azee

November 9, 2008 at 1:25 PM

Saya berminat nak purchase stokin ni kalau kat Johor dimana boleh beli?

  Anisha

November 9, 2008 at 7:28 PM

salam azee...saya memang di johor.Hubungi saya email nishaizz@yahoo.com , phone--0127732546(nisha)

  mawarazan

November 18, 2008 at 6:11 AM

salam...sy dari k/bharu..mcm mana klau sy bminat nk jd agen?..emel: audiohas@yahoo.com...tq

  Anonymous

November 25, 2008 at 6:41 PM

Salaam...menarik lah..boleh bgtau sy mcm mana nak jd ejen? PM sy ye? mami_234@yahoo.com

  Anonymous

November 25, 2008 at 6:50 PM

sy pun minat nk jd agen... ipoh, seremban, johor bahru.... khasimmah@yahoo.com

http://www.facebook.com/inbox/readmessage.php?t=1015184673031#/profile.php?id=1193225470&v=info&viewas=1193225470

  Journey to SUCCESS

November 26, 2008 at 1:30 AM

saya juga berminat untuk menjadi agen kawasan klang, shah alam, PJ, subang jaya dan yg sewaktu dengannyer...email sy di kezuel@gmail.com atau YM @ kepam151

  Anonymous

December 1, 2008 at 12:52 AM

saya berminat untuk menjadi agen kawasan Dungun Terengganu.
email saya di miguelpaka@ymail.com

  Anonymous

December 2, 2008 at 11:29 AM

salam..hi anisha..sy berminat nk membeli stokin wudhu ni..bagaimana nk order?? sy blaja di russia skrg,bulan 1 ni sy balik bercuti..ermm ade tak dijual di kedai2 biasa?? rita_aqua85@yahoo.com.. hp +79275412744

  aziza affandi

December 2, 2008 at 6:59 PM

hye anisha. saya aziza from kuching sarawak. u maseh interested nak cari agen from swk? e-mail me (mrs_irwanshah@yahoo.com) so we can discuss further. tq.....

  Anonymous

December 6, 2008 at 6:55 AM

hye..sy intrested nk jd agent..
i'm a teacher..rsnyer klo jual kat skul msti ramai yg bkenan nak beli..
email me thru this add k
noormawati@ymail.com thanks..

  Anonymous

December 6, 2008 at 9:38 AM

salam.
saya amt berminat untuk menjadi stokis...sila email i_farhanahusin@yahoo.com dengan kadar segera ya. TQ.

  Anonymous

December 8, 2008 at 5:18 AM

macam mana nak beli or jadi ejen?

  Anonymous

December 8, 2008 at 5:20 AM

saya minat nak beli and jadi ejen. Please email kat andha3108@yahoo.com

  salmah

December 11, 2008 at 1:06 AM

Bagaimana saya nak order dan nak jadi agen

  Anonymous

December 14, 2008 at 6:03 PM

salam...
sy berminat nk jd agen di pahang..
emel sy zatie_phega@yahoo.com
tq!!

  mylady

December 17, 2008 at 1:08 AM

saya berminat untuk menjadi stokis kawan kl/bangi/kajang. sila emelkan saya butiran lanjut ke mylady4830.gmail.com

  mayapuri

December 22, 2008 at 1:09 AM

salam..

appreciate if u cud send me details to be ur agent :) ...mail me @ mayapuricreations@gmail.com

  zanazanzaly

December 24, 2008 at 2:39 AM

Salam nisha,
saya yang call u tadi dr no. 097906149. Sila ke web noble art di www.freewebs.com/nobleart

  merahmenyala

December 24, 2008 at 7:47 PM

salam, nisha.
saya pelajar UKM dan berminat nak jadi stockist/dealer di UKM dan sekitar bandar baru bangi. mail saya @ redorouge77@yahoo.com atau call me @ o17-4833777/ 03-89221795 TQ.

  Zulhilmi Ibrahim

December 29, 2008 at 4:17 AM

Assalamualaikum..
Saya student di Kolej MARA Banting (KMB) dan berminat untuk jadi stokis di kolej saya. e-mail saya, bone_zombie@yahoo.com.

  Zulhilmi Ibrahim

December 29, 2008 at 4:25 AM

saya wakil kelab. TQ

  tripple

December 29, 2008 at 3:20 PM

Salam,

Bale tau tak, kat mane nak cari stokin tu di sekitar Johor Bahru atau Pontian, Johor? TQ.

  anisha

December 29, 2008 at 9:11 PM

tripple..saya di pasir gudang..tak jauh tu..

  fishama87

January 1, 2009 at 6:18 PM

assalamualaikum..
saya berminat utk jadi ejen..\mcm ne yek??
saya dri balakong..
nedd your further info..\plz send the email to this email address
fiza_fishama@yahoo.com.my

  Anonymous

January 3, 2009 at 5:52 PM

menarik la.
boleh hantar info utk jd agen??
my email..kerongsangcity@yahoo.com

  Anonymous

January 3, 2009 at 8:39 PM

salam..

saya berminat nk beli stokin ni..kalo kat area klang n s.alam, kat mane de jual socks nih?

email add. fuyuzuki_3010@yahoo.com

tQ

  norlia

January 6, 2009 at 8:19 PM

Assalamualaikum

Very convenient n useful idea. Please email me norlia_ihni@yahoo.com or contact my hp 012-2923683 - I live in Shah Alam and am interested to be an agent.

Wassalam

  Anonymous

January 9, 2009 at 7:32 AM

salam

saya berminat utk membeli & menjadi agent.. please email me at sha_muza@yahoo.com

tqvm :)

  nadianorudin

January 11, 2009 at 4:48 AM

salam..macam mane nak jadi agen?
nadia nk try test market kat terengganu ni..ape2 boleh email kat d_iqna357@yahoo.com

  samdaddycool

January 11, 2009 at 8:52 AM

Salam..

menarik produk ni. Saya Sham,di Muar. boleh email saya quotation dan penerangan lanjut.

samdaddycool@gmail.com

  Anonymous

January 11, 2009 at 10:08 PM

Salam buat Anisha..

Saya berminat utk pasarkan produk anisha di sekitar port dickson, lukut dan juga berhasrat ingin menjual di ebay.
Ini YM saya: umie_rusdi
email : umie_rusdi@yahoo.com

salam.

  Anonymous

January 12, 2009 at 5:23 AM

saya siti hajar Md zain daripada Pahang, berminat menjadi egen puan. Sila hantarkan kepada saya maklumat dan syarat menjadi ;
agen.alamat email saya': atiq_2456@yahoo.com.my

  Anonymous

January 13, 2009 at 8:20 PM

salam nisha..
sya jue..
sy berminat utk jd agen stokin wudhu..di kuala lumpur..
awak boleh email sy di anggun_sexy89@yahoo.com
boleh bg tau sya bagaimana sy hendak menyertainya?

  sandra imawati

January 13, 2009 at 9:54 PM

macam mana nak beli?

  Anisha Online Mall

January 14, 2009 at 5:12 AM

sandra..boleh hubungi saya nishaizz@yahoo.com @ 012 7732546

  Anonymous

January 16, 2009 at 3:11 AM

Salam Anisha,

WOuld like to purchase a few sets for the family.. please contact me at eda.saharani@gmail.com thank you. And my mother may want to be a stockist for her community here too. :)

Eda

  Anonymous

January 19, 2009 at 9:45 PM

Salam.

Nak tanya, barang2 u ada jual x kat my1stop? if ade, pls bagi link kedai u kat sana. i senang shopping situ pakai cc. thanks!

  Anisha Online Mall

January 19, 2009 at 11:40 PM

so far saya belum bukak kedai kat my1stop lg.insya Allah di masa akan dtg.

  wan

January 23, 2009 at 12:31 AM

satu bisnes yang bagus..boleh tolong email details kt saya..berminat untuk sebarkan pada kakak saya untuk jadi agent di kuala lumpur

ridzwanhmd@yahoo.com

  wanmus

January 26, 2009 at 11:28 AM

saya dah bantu promosi di blog saya. di http://wanmus.com/stokin-wudhu-wanita-muslim.html

  Anonymous

January 27, 2009 at 2:28 AM

assalamualaikum...saya berminat nak jadi pengedar di shah alam...sila email..keperluan ke zz_nuriz@yahoo.com

  Anonymous

January 28, 2009 at 10:29 PM

assalamualaikum..sy berminat nk jdk egen pengedar di muar johor...boleh hubungi sy di atikahbashir@yahoo.com

  tika

January 28, 2009 at 10:29 PM

assalamualaikum..sy berminat nk jdk egen pengedar di muar johor...boleh hubungi sy di atikahbashir@yahoo.com

  Rose

January 29, 2009 at 7:55 PM

Boleh saya dptkan info lebih lanut bagaimana nak order.
email: honeysyah@yahoo.com

  Anonymous

February 1, 2009 at 2:11 AM

Assalamualaikum..saya berminat nak jadi ejen pengedar. boleh email saya di zalifah.abdulmokti@yahoo.com

terima kasih

  nurul

February 3, 2009 at 7:26 PM

saya boleh jadi wakil Kedah - Alor Setar sampai Perlis rucrywithme@gmail.com

  redbirdfe

February 5, 2009 at 9:10 AM

salam.
sy mahu jd agen.
area kelantan.
kota bharu dan pasir mas.

my email.
redbirdfe@yahoo.com

  Anonymous

February 7, 2009 at 11:24 PM

Salam..

saya berminat untuk bersama dalam penjualan produk ini. bagaimana untuk mendapatkan maklumat lanjut. feel free to email me at fik237@yahoo.com Tq!

  Anonymous

February 8, 2009 at 9:15 PM

mcm mne nk dptkn stoking ni di seremban ye???de agent dia x yg blh dihubungi???

  fadhilah

February 9, 2009 at 8:01 PM

assalamualaikum

saya berminat untuk menjadi ejen bagi stokin wudhu' ini
saya bekerja di uia kuantan-boleh pasarkan kepada students di sini
email saya : sf4206@gmail.com

  Anisha Online Mall

February 9, 2009 at 11:13 PM

di seremban lum ada agen lagi..boleh terus beli dr saya..

  waniey

February 10, 2009 at 7:42 PM

boleh tak antar info pasai stokin nih,,. cam menarik jerk.. nih alamat email sya..
norshawani_yahaya@yahoo.com

  Anonymous

February 11, 2009 at 9:53 AM

sy nk jd agen kt subang..bleh bg details..
syafiq.wi @ gmail . com

  Muhamad Faiz

February 12, 2009 at 4:05 AM

salam

menarik la.
boleh hantar info utk jd agen??
my email..faizyahaya85@gmail.com

  Anonymous

February 12, 2009 at 7:18 PM

saya minat nak jadik agen stokin nih. pls email me at yyusnie@gmail.com TQ

  Anonymous

February 14, 2009 at 12:26 AM

kalo mcm tu,blh bgtau mcm mne nk jd agent dia???sje nk try..emel sye di zebragreen_89@yahoo.com.my..tq..

  Anonymous

February 21, 2009 at 8:24 PM

sy jgak berminat jadi agen,macamana ye?plz emel me details
calisto_rock@yahoo.com

  Anonymous

February 24, 2009 at 5:17 PM

saya dari indonesia,so kalau saya beli banyak buat saya jual di indonesia ada special price x ??
TQ
cuyr3s@yahoo.com

  Muhamad Faiz

March 1, 2009 at 12:59 PM

salam anisha.. ada kah ketiga3 kaler ada stock? hitam,putih and cream

  Anonymous

March 18, 2009 at 7:22 AM

Saya nak jadi agent uia gombak, klang n subang ASAP.

edzati
simpulan_kasih@yahoo.com
017-3793896

  Engineer Muda

April 5, 2009 at 1:08 AM

Boleh x sy order campur? contohnya 6 hitam, 6 cream

  Anisha Online Mall

April 5, 2009 at 3:13 AM

Engineer muda..boleh mix colour

  Anonymous

April 16, 2009 at 8:27 AM

slm. anisha,

tlg bg info, i'll be ur 100th agent
\(^-^)/
daisyinthebasket@yahoo.com. TQ!

  Anonymous

May 8, 2009 at 11:28 PM

Salam,
Minat jadi agen.rosma1104@yahoo.com

  ay

June 8, 2009 at 9:44 PM

Salam Anisha
Saya berminat utk membeli stokin wudhu'.
Bagaimana yer caranya?

  myira

June 10, 2009 at 9:39 AM

assalamu'alailum..klw nk jdi agnt kt indon blh k?diz is my email..myira_zaira@yahoo.com
hw actually d sock works?if we cn pull it up,then hw we'r going 2 close it back..is there sumtin like button or zip mybe?u shud post vdeo..so dat ur vsitor cn noe it better..hee..peace!!=)

  afie

June 20, 2009 at 12:20 AM

hai kak nisha.
apa kabar?
banyak permintaan nampak.
selamat maju jaya

http://www.cheapest-businesscard.com/index.php?ref=afie

  Anonymous

July 2, 2009 at 6:59 PM

salam.sy b'minat nak jd agen sekitar gombak selangor n kl. mcm mn ye? irzatulnh@yahoo.com

  Anonymous

August 15, 2009 at 10:04 PM

kenapa perempuan je boleh pakai, buat lah untuk lelaki jugak, diorang pun pakai stokin :)

  Anonymous

September 13, 2009 at 7:24 PM

salam.. berminat sungguh la nk jd agen.. noleh cntact saya x? ina 017 224 3776

  ~~~...MenCari PeLAngi...~~~

September 26, 2009 at 5:23 PM

saya brminat utk jd ejen.. tlg emailkn sy cra trmudah utk dptkn stok ye..
nursya_6242@yahoo.com

  Anonymous

October 11, 2009 at 12:49 AM

tlg emel kt sy
chemi4try@yahoo.com

  nadia

October 14, 2009 at 6:35 PM

lawar lar..
nak jadi agen boleh tak?

  Anonymous

November 2, 2009 at 9:46 PM

saya nak jadi agen kat HUKM. macam mana yee?
izat280277@yahoo.com

  Anonymous

November 10, 2009 at 11:00 PM

saya juga berminat nak jadi agen..
produk yang bagus..

emel saya : skyjuicetropica@gmail.com

  Anonymous

November 11, 2009 at 12:53 AM

assalamualaikum...

saya juga berminat untuk menjadi agent...produk yg unik n relevan ngan masa skrg...

email: mysarah147@yahoo.com

  Anonymous

November 12, 2009 at 6:34 PM

salam,
camane ek, nak pakai stokin dan lepas tu solat?
xke kotor stokin yang dah dibawa kemerate tempat. contohnye tandas.
pastu buat solat.cam malas je ciptaan ni. bukannye susah bukak stokin pon. lebih baik xpyh pkai stokin wuduk ni.

  Anisha Online Mall

November 12, 2009 at 10:40 PM

to anonymous..

Ini satu kemudahan bg mereka yg berstokin supaya tak basah kalau ke bilik air @tak perlu tanggalkan sewaktu berwudhu' . just tarik kan ke atas.Klau tak yakin suci,so tanggalkan la stokin tu.
Kalau tak berminat tak perlu la pakai stokin ni dan tak perlu la bg kritikan yg bukan2.Idea dibagi oleh Allah kepada pencipta stokin wudhu ni..Setiap yg diberi olehNYA ada pro dan kontra.So fikirkanlah yg terbaik.

p/s Setiap kritikan @ komen diterima dgn hati terbuka dan lebih terbuka jika disertakan dgn nama @ email.

  Anonymous

November 24, 2009 at 4:59 PM

askum..
sy tertarik dgn jualan stokin berwudhu ni..sy dr sibu sarawak dan ingin tahu lebih lanjut harga dan jumlah temasuk wang pos nyeeee...

email watie_md@yahoo.com.my

  jaja

November 25, 2009 at 12:55 PM

salam..

saya tertarik dengan produk ini..ermm...saya ingin jadi agen lah untuk mersing, johor..dh ada yang jadi agen dekat situ ke?saya juga nak tahu lebih lanjut tentang stokin ini termasuk harganya sekali.

lakaran_sahrawi89@yahoo.com - my email..

-jaja-

  Anonymous

November 26, 2009 at 9:08 PM

salam..
sy ad suggestion..
leh x buat stokin wuduk yg pnjgnyer paras lutut?

  Anonymous

December 2, 2009 at 4:56 PM

interesting..!
+ interested na jdk agen
cuweet117@yahoo.com

  Anonymous

December 24, 2009 at 6:20 PM

saya berminat nak jadi agen utk kawasan subang, damansara.. ida_haqim@yahoo.com

  Anonymous

January 9, 2010 at 1:46 AM

Salam buat Anisha..

Saya berminat utk pasarkan produk anisha di sekitar puchong KL,.
Ini tel saya: 019-2877491
email : chubby00@gmail.com

  d qaseh enterprise

January 9, 2010 at 6:12 PM

salam, saya berminat nk jd agen..
mcmana caranya..
email sy dqaseh@gmail.com
tq

  sYaFiQa

January 13, 2010 at 6:32 PM

salam, saya berminat nk jd agen..
mcmana caranya..
email sy iqa_aiza207@yahoo.com
tq

  Nurul Liyana Noor Hashiman

January 30, 2010 at 1:51 AM

salam..saya b'minat utk mnjadi agen....boleh email kepada saya..zue_amal@yahoo.com

  Anonymous

February 7, 2010 at 12:52 AM

Salam..

kalau berminat nak beli mcmana?nak tahu harga + kos penghantaran..
kayumanisz@yahoo.com

  Anonymous

February 13, 2010 at 1:51 AM

Salam..

saya berminat untuk menjadi agen di pasir gudang...nak tahu harga borong paling rendah ditawarkan + kos penghantaran dan bagaimana nak bank in harga belian?
shida1179@yahoo.com.my

  Shida

February 20, 2010 at 8:27 PM

Salam...
saya amat teruja dgn idea stokin wuduk ini dan ingin menjadi agent di puchong, s.alam & petaling jaya. nak tahu harga borong + kos penghantaran dan cara pembelian.

  deeb_nfza

February 25, 2010 at 12:01 AM

saya nak beli..email saya deeb_dibs@yahoo.com

  Anonymous

March 21, 2010 at 11:12 PM

nak order mcm mn?bape psg dpt dgn hrga rm90 tu?tk.email saya shidah_luqman@yahoo.com.my

  Sally Sandra 019-287 7491

March 29, 2010 at 8:31 PM

Salam, kak anisha...stokin ni ada y nipis skit x?..

  Anonymous

July 4, 2010 at 7:57 PM

salam, sy berminat untuk menjadi agent sekitar perak. email saya obelisk_nana@yahoo.com.my

  Bang Iwan

August 13, 2010 at 5:08 PM

pertama berkunjung kesini...
Izin lihat-lihat dulu.

  snasz17

August 31, 2010 at 2:02 AM

Assalamu'alaikum..anisha,sy agak tertarik dgn stokin wudhu nie..tp urm..boleh tembus air k..nmpk mcm plastic je..sy x thu nk ckp mcm mner tp sy harap kak anisha dpt tangkap ap yg sy cbe ckp kn nie ye..

  Anonymous

October 11, 2010 at 6:25 AM

salam..kalu pki kasut terbuka dpn mcm tk sesuai je pki stokin ni..ke sy slh tngk aek?

  wayfarer rare prints

February 2, 2011 at 11:10 AM

salam,,
macam mana dengan bisnes..harap lebih maju lagi amin

  jansmithxxx

June 27, 2011 at 1:41 AM

Thanks for that good weblog Ray Ban. There are heaps of fantastic images. Maintain sharing these ideas within the potential as well RayBan. This was in fact what I used to be looking for, and I'm glad to came here Ray Ban 3025 Aviators! Thanks for sharing the such facts with us .

  Herschel Muehlbach

August 4, 2011 at 3:03 AM

Ray Ban RB2132 Your next sunglasses is probably the hottest selling of all. ray ban rb3016 New Wayfarer Your next sunglasses could be the most recently released collection that may be provided from the brand. It presents you some further and tends to make you appearance awesome at the time you put on ray ban rb2132 Sun glasses.

  Anonymous

February 17, 2012 at 12:24 AM

sy pun berminat jd agent...email sy ye lavenda32@yahoo.com

  Nur Shafie

October 22, 2012 at 8:51 PM

Salam :)
I'm from USM Penang and i would like to know the retail price for this wudhu sock. Do email me at shafie@muslim.com.