Spiga

Program Usahawan Stokin Wudhu

Dunia dilanda kegawatan Ekonomi yang hebat. Ramai pekerja yang kehilangan pekerjaan dan mahasiswa/siswi yang tidak mendapat pekerjaan setelah tamat pengajian. Tetapi yakinlah tidak semua bahagian Ekonomi dilanda kegawatan kerana janji Allah setiap kejadian pasti ada HIKMAHNYA cuma kita perlu kreatif mencari bahagian-bahagian yang masih berdaya maju.

Anisha Online Mall menyediakan peluang hebat untuk rakan-rakan menjadi Usahawan kecil-kecilan tetapi memberi pulangan yang HEBAT iaitu Usahawan Stokin Wudhu.

Apakah potensi menjadi Usahawan Stokin Wudhu?

1. Modal yang rendah
2. Pulangan yang lumayan
3. Produk yang unik dan masih segar di pasaran Malaysia.
4. Pasaran yang luas. Malaysia mempunyai lebih dari 5juta wanita Islam yang masih ramai yang tidak mengetahui adanya stokin wudhu. Seandainya ANDA dapat menjual 100,000 pasang stokin wudhu dengan keuntungan RM1 sepasang dalam tempoh setahun sudah pasti keuntungan nya juga sangat lumayan.
5. Anisha Online Mall akan membantu rakan-rakan niaga yang mempunyai website @ blog untuk mempromosi di Internet.

Sila klik di sini untuk melihat gambar-gambar stokin wudhu.

Bagaimana Untuk Menjadi Agen?

Mudah sahaja dan tidak perlu menjadi ahli. ANDA hanya perlu membeli secara TUNAI.
1. 1~10 dozen - RM7.00 sepasang
2. 11~30 dozen - RM6.00 sepasang
3. 31 dozen ke atas - RM5.00 sepasang

Harga ini tidak termasuk kos penghantaran.
Agen-agen Seluruh Negara

1. Pn. Zubaidah (Sabah)
2.Hazami (Pulau Pinang) : +6012 4230460
3. Zulleka (Pekanbaru, Sumatera)
4. Ustaz Ashari (Singapore) : +6594891206
5. Zuraima(UIA gombak) : +6019 2830907
6. Siti Jamaliah (Bandar baru bangi): +6012 6204329
7. Arishon (Sek 8,Shah Alam): +6019 2157907
8. Falah Dizar(Perak) : +6017 3103117
9. Fikri- Senawang(Negeri sembilan),Kuala terengganu,Gong Badak: +6013-9991612
10.Hajah Siti Aishah- Kuala terengganu :+6012 9889999
11.Saliza- MunaHerbs, Cheras, Kuala Lumpur : +6016 3234225
12.Balqis, Simpang Renggam/Kluang : +6017 3164869 (Terima SMS)
13.Rahayu Roslan-Sek 2, Wangsa maju,KL: +6012 2367476
14. Tini - Tawau : 012 8065677
15. Mohammad Ekmal Osman - Kuching, Sarawak (016 8880304)
16.Kartini Othman-Sandakan,Sabah(019 8536797)
17. Leen- Skudai (0197793966)





Note : Anisha Online Mall telah berjaya mengedar lebih 4,000 pasang stokin wudhu dalam tempoh 4 bulan.

107 comments:

  Honeybagus

February 13, 2009 at 9:14 PM

Ini peluang yang hebat. Modal pun sederhana.

  raison d'être

February 19, 2009 at 12:54 AM

1 lg produk bumiputera y memartabatkan Islam
Tahniah!

  Anisha Online Mall

February 19, 2009 at 5:30 AM

tq to honeybagus & raison d'etre for visiting and supporting us

  Anonymous

March 3, 2009 at 2:54 AM

salam...
saya berminat nak menjadai ejen.saya berada di pahang..boley terankan dengan lebih lanjut di email sy ummul_bib85@yahoo.co.uk.
terima kasih..

  phea

March 12, 2009 at 8:15 PM

Saya berminat nak menjadi ejen..Sila terangkan dengan lebih lanjut di email saya sphrhm@yahoo.com

  Anonymous

March 23, 2009 at 7:07 PM

salam, sy juga berminat untuk mnjadi ejen. Boleh beri keteangan lebih lanjut di email sy? cthajar86@gmail.com

  Anonymous

March 27, 2009 at 8:50 PM

ASSALAMUALAIKUM..
Saya berminat dalam menjadi agen untuk produk ini.
jika tidak keberatan emailkan kpd sy bagaiman cara2 nya..

  Anonymous

March 27, 2009 at 8:51 PM

email saya alam_manutd@yahoo.com

  shima

March 31, 2009 at 10:05 PM

salam. saya berminat nak jadi ejen.boleh emelkan cara2nya pd sy? myushi2883@yahoo.com

  Anonymous

April 4, 2009 at 1:59 AM

salam...saya pun berminat nak jd agen shyeye143@gmail.com

  Anonymous

April 4, 2009 at 2:00 PM

salam..

interested in joining this entrepreneur prog a.k.a agent..never done this before..need a lot of guidance...hope u r willing to help..plz email me g_vactor@yahoo.co.uk

  Anonymous

April 9, 2009 at 3:28 PM

assalam....
saya berada di johor bahru...
saya pun berminat nak jadi agen...
bolh terngkan secra lnjut kt email saya...s_roha@mpjbt.gov.my.......
thanks...

  9w2are

April 10, 2009 at 12:32 AM

saya pun teringin nak jadi agen,
boleh email kat saya macamane & bagaimane? nak dapat stok kat mana?

email kat saya:
mazurayazid@gmail.com

tq

  Anonymous

April 11, 2009 at 3:40 AM

saya ingin tahu secara lanjut tentang barang ini...

emailkan secara ringkas kepada email saya:

zal23az@yahoo.com.my

berharap sangat nie:

  Anonymous

April 20, 2009 at 5:48 PM

salam to tuanrumah

fyi, saya beli stokin ni di tanah abang JKT dgn harga Rp8 ribu sepasang.

my komen: amboi! mahal nye nk jual kt orang Malaysia

  Anisha Online Mall

April 20, 2009 at 10:04 PM

salam anonymous...harga jual is including tax kastam dan os penghantaran...os penghantaran is really expensive.bukan semua org berpeluang bak melancong/shopping ke tanah abang including me..

  Anonymous

April 23, 2009 at 2:45 AM

Stokin ni dijual di Batam dengan harga Rp25 di Singapore $3-4. Di tanah abang tu memang murah sebab dujual harga pemborong tapi jangan lupa tambahkan tiket kapal terbang pergi sana. Kalau ada yang jual Rp8 kat Malaysia teringin juga nak borong banyak2..heee.

  Mohamad Baharuddin

April 23, 2009 at 10:16 PM

assalam....
saya berada di johor bahru...
saya pun berminat nak jadi agen...
bolh terngkan secra lnjut kt email saya...MBaharuddin@gmail.com.......
thanks.

  nurul

April 28, 2009 at 6:34 AM

saya amat berminat menjadi dealer.. sila mail saya nhasnrl_07@hotmail.com... sekian

  Anonymous

May 6, 2009 at 7:52 PM

interested in joining this entrepreneur prog a.k.a agent..never done this before..need a lot of guidance...hope u r willing to help..plz email me reez_elect@yahoo.co.uk

  Kinabalu Success

May 15, 2009 at 4:51 AM

bagaimana nak jadi agen? email ke kinabalusuccess@gmail.com

  pooja165

May 17, 2009 at 4:03 AM

salam...
cmne nak jdik agen???
minat sungguh ni..
sy duduk di Johor..
cmne ek???
pleas respon...
cpt ckit...

  common_klise

May 22, 2009 at 7:06 AM

salam..saya berminat nak beli stoking tu.saya tgal di senawang seremban n.9.. mcm mana nk hubungi fikri?no tel sama dgn pgedar yg di trengganu tu jga ke?

  akuSindalolo

May 24, 2009 at 3:20 AM

oh.kenapa x joint venture dgn butik-butik islamik spt Fair Lady dan First Lady.

  shafiza

June 10, 2009 at 6:11 PM

Assalamu'alaikum,

Saya berminat untuk mencuba stokin wudhuk ni...dan insyaAllah ingin menjadi pengedar di kawasan Kulim, Kedah. Bagaimana utk dptkan stokin ni dan cara utk jadi pengedar?

  anisha

June 14, 2009 at 8:22 PM

salam shafiza.tq 4 visiting..tak boleh link ke blog u la..just leave your email @ sms to 012 7732546 for detail

  Anonymous

June 17, 2009 at 2:44 AM

salam. saya berminat. e-mail me: isminajah@yahoo.com segera.nak beli secara transfer bankin boleh? lokasi: setiu, terengganu.tq.salam

  Anonymous

June 17, 2009 at 7:22 PM

Salam....my email add :
shafizas@yahoo.com
Pls help to provide necessary info.
Thanks

  Anonymous

June 18, 2009 at 6:30 PM

salam...
i'am from sarawak...n agak berminat..kalu from srwk mcmna pulak dgn harganya...

email,

shaNurs_87@yahoo.com

minat sgt nak jdi dealer...

  Mohd Safwan

June 21, 2009 at 8:32 PM

Salam, bolehkah saya menjadi agen walaupun saya lelaki??

Saya tinggal di Bandar Baru Bangi, student di UPM, Serdang, part-time sebagai Jurulatih Silat di Bangi, Kajang dan Putrajaya.

Bolehlah saya jual pada rakan-rakan saya di UPM, serta student2 silat saya.

emel saya : msafwan86@hotmail.com tel : 019-2650976

Terima Kasih kerana memberi peluang perniagaan pada sama-sama saudara seIslam.

Salam.

  C W Suhaida

June 29, 2009 at 7:43 PM

salam, saya berminat menjadi agen.. tp bagaimana caranya?
email :- cws07@gmail.com.my
lokasi :- Dungun, Terenganu
please respon...
tq & salam

  C W Suhaida

June 29, 2009 at 9:17 PM

atau emailkn kpd saya :- cwsuhaida@gmail.com.my

  Anonymous

July 2, 2009 at 7:06 PM

salam.sy nak th maklumat lanjut sekiranya ingin menjadi ejen. irzatulnh@yahoo.com

  Anonymous

July 2, 2009 at 7:07 PM

salam.sy nak th maklumat lanjut sekiranya ingin menjadi ejen. irzatulnh@yahoo.com

  Anonymous

July 17, 2009 at 4:43 AM

Salam. Saya berminat menjadi agen & perlukan maklumat lengkap. Please email me oladodi@yahoo.com

  Anonymous

July 19, 2009 at 10:44 AM

saya berminat jadik egen tolong emailkan kakde_03@yahoo.com

  VanillaFudge

July 25, 2009 at 6:19 AM

salam..
saye berminat.
boleh tak emailkan lagi details bagaimana nak jadik agent di serdang?
terima kasih.

mizaldona@hotmail.com

  DilOt

July 29, 2009 at 7:09 PM

salam,
saya berminat jadi agen,
boleh emailkan details dengan lebih lanjut.
1 dozen tu dapat berape pasang?

dilot_debest@yahoo.com

terima kasih

  Anonymous

August 4, 2009 at 5:47 AM

salam...
sy bminat mjadi agen..
sila email sy di arie_loveberry@yahoo.com utk keterangan

  Anonymous

August 6, 2009 at 3:54 AM

salam...
saya berminat untuk menjadi agen stokin wudhu ni...
boleh terangkan dgn lbih lnjut cara untuk saya menjadi agen..
email saya: yan_t0806@yahoo.com

terima ksih..

  FionaStories

August 9, 2009 at 7:25 AM

Assalamu'alaikum
Saya nak tahu lbh lanjut lg ttg ejen stokin wudu' dan ttg p'byran brgn dan kos p'htran...

littlegreenwitch19@yahoo.com

  gorgon

August 26, 2009 at 7:04 PM

salam,

saya juga berminat nak jadai ejen di kelantan (pasir puteh ) sila emelkan saya (amick11@yahoo.com)syarat serta apa yg patut di buat . tq

  ainulmardhiah

September 2, 2009 at 9:36 PM

Salam Ramadhan

Ingin tahu lebih lanjut tentang ejen stokin wudu' dan maklumat pembayaran Dll.

email: ainul.mardhiah@gmail.com

  Anonymous

September 13, 2009 at 5:36 AM

salam..
saye berminat.
boleh tak emailkan lagi details bagaimana nak jadi agent ?
terima kasih. area terengganu

maryam.ot@gmail.com

  zul

September 14, 2009 at 5:03 PM

saya pon nak agent jugok...

email to amirunnajah@yahoo.com

  Anonymous

September 16, 2009 at 6:35 PM

salam..sy pon berminat nk jd jd pengguna stokin ni...sy d kelantan...mcman sy nk dptkan stokin ni?email sy farrah_696@yahoo.com..

  Anonymous

September 29, 2009 at 11:59 PM

salam..mcm mana nak jd agen ni..berapa modal utk jd agen..boleh terangkan dgn lebih lanjut lagi..ni email sy..mrs_aimie@yahoo.com.my

  Marsha

October 1, 2009 at 12:13 AM

Salam..
Saya berminat untuk menjadi agen stokin wudhu ini..Bleh x jelaskan secara detail dalam emel sy?

marsha_shaidan@yahoo.com

  siti nabilah

October 1, 2009 at 8:47 PM

salam.
sy berminat utk jadi agent.
siler email ker sitinabilah.abdrahman@gmail.com
trima kaseh.

  unyil

October 6, 2009 at 7:37 PM

saya dari bintulu sarawak... boleh emel kan ke cinayu1978@yahoo.com .. utk menjadi agen.....

  FadzleeYana

October 6, 2009 at 8:45 PM

Saya dari Johor, saya berminat nak jadi pengedar, emailkan kepada saya apa yang diperlukan.. fnf_183@yahoo.com.my. TQ

  Anonymous

October 8, 2009 at 8:55 AM

Saya amat berminat, Tlg email say keterangan lanjut di: k-ainharyatie@hotmail.com Terima kasih.

  Anonymous

October 8, 2009 at 5:14 PM

interested.. please send me details to my email ilizawani_ks@yahoo.com
ASAP

  aefa

October 10, 2009 at 7:32 AM

intersted nak jadi agen d labuan plz email me umairah737@gmail.com

  Anonymous

October 11, 2009 at 6:20 AM

sy berminat nak jd agen...
macam mana caranya?
boleh email ke akira_popcorn@yahoo.co.uk

  Anonymous

October 15, 2009 at 11:46 PM

saya siti farhana,
pelajar di universiti malaya,
amat berminat dan tertarik dengan produk stokin wudhu,
dan juga berminat untuk menjadi agen produk ini,
-email saya;
aisyahumaira_senyum00@yahoo.com.my

  Anonymous

October 16, 2009 at 7:02 PM

assalamualaikum..
saya nak jd egen nya mcmana?
email saya dila_0721@yahoo.com

  Anonymous

October 17, 2009 at 8:42 PM

Salam..
sy berminat nk jd agen..
tp blm jelas mcmana~
email say *dry_sn0w@yahoo.com

  Anonymous

October 18, 2009 at 12:21 AM

salam...
saya suhana
saya berminat tuk jadi agen...boleh email saya di sueanna78@hotmail.com...thank you

  Anonymous

October 19, 2009 at 12:09 AM

assalamualaikum?
saya berminat untuk menjadi agen. ini email saya : noorzuraidah8282@gmail.com

  Anonymous

October 20, 2009 at 9:15 AM

sy berminat..
email sy di..babymuffinc88@yahoo.com

  Anonymous

October 21, 2009 at 9:18 PM

Assalamualaikum,
saya berminat untuk menjadi agen. Please email saya imane5399@yahoo.com. Saya di Malaysia. Terima kasih

  maria

October 23, 2009 at 2:43 AM

salam...
saya berminat untuk menjadi agen..
ini email saya
izzahmariah@gmail.com

  Anonymous

November 8, 2009 at 5:04 PM

salam
saya juga berminat utk menjadi agen..
& sy memerlukan penerangn ttg itu..
raitho_arakida@yahoo.com

  AshAnas

November 9, 2009 at 12:17 AM

saya di jitra, kedah berminat nak jadi agent... email sy, zinnirah_crystal@yahoo.com
kami sekeluarga mmg dh lm cr stokin cmni...

  Anonymous

November 14, 2009 at 11:49 PM

a'kum...saya berminat & ingin mengetahui lebih lanjut jika nak jadi agent stokin wuduk. Email add: peacock.afaw@gmail.com. Saya juga berminat pada amazon.com.Minta penerangan dgn lebih lanjut.

terima kasih.

  Anonymous

November 15, 2009 at 3:10 AM

this is interesting, please email me the details on how to be an agent to selasih72@gmail.com

  Rafidah Aros

November 16, 2009 at 4:17 PM

Saya sgt berminat utk menjadi agen.bagaimana caranya. sila email kpd saya di fieda1074@gmail.com.perhatian segera dari pihak tuan/puan amatlah saya hargai.terima kasih

  Rafidah Aros

November 16, 2009 at 4:29 PM

Saya berada di area Desa Pandan/Ampang/Hulu Kelang,Kuala Lumpur.Saya sgt berminat.Bagaiman caranya sy nak membeli produk sebagaimana yang dilayakkan untuk agen.Harap dapat keterangan lanjut segera.Terima kasih.

  mama nia

November 18, 2009 at 7:05 PM

saya berminat nk jadi agen ... boleh emailkan saya keterangan lanjut pada saya. dyalisa@gmail.com
tq

  Anonymous

December 3, 2009 at 9:47 PM

SY YAYA NAK JADI STOKIS AREA MARAN PAHANG, BOLEH BG MAKLUMAT LANJUT.....

suterakasih_impiana@yahoo.com

  Anonymous

December 5, 2009 at 6:33 PM

salam.. saya nak jd agen. boleh tak bagitau saya cara2nya. tolong email saya kat baby_aelongz@yahoo.com.

  cikMilah

December 17, 2009 at 3:43 PM

Assalamualaikum, saya nak jadi ejen. Email saya
pga851@yahoo.com
Area - Penang, Kedah

  Anonymous

December 24, 2009 at 11:39 AM

salam..
i wanna be ur agent..
seriously..
email me,
sakura_wakaka29@yahoo.com
tq

  salamsidqi

December 28, 2009 at 7:39 PM

salam. saya berminat. emel saya ad1b51dq1@yahoo.com.my

  Anonymous

December 30, 2009 at 11:23 PM

Salam..
sy berminat nk jd agen kat WP Labuan..
blh bi ktrangan lanjut &
email saya noiey_azrin@yahoo.com

  faz

January 3, 2010 at 5:05 PM

salam...

berminat untuk jadi agen...sila forward keterangan lanjut
email: faz2faz_ab@yahoo.com
tqvm

  Anonymous

January 10, 2010 at 11:49 PM

saya bermninat nak jadi pengedar stokin wudhu' di kedah (sik dan pendang) sila email

chenoorazura@yahoo.com

  aieshah

January 11, 2010 at 8:37 AM

salam.. saya berminat dgn produk ni.. blh bg ketrgan apa perlu sy buat. aieen_aw@yahoo.com

  Anonymous

January 18, 2010 at 6:48 AM

Dear anisha,

i would like to have more info. pls do email me (zunadam2000@yahoo.co.uk). tq

  Yanie Isa

January 22, 2010 at 12:41 AM

Saya pon berminat,boleh bgth bagaimana cara nak order dan contact anda. Sila contact saya yanieisa@gmail.com

  c+ rahmah

January 23, 2010 at 4:18 PM

berminat nk jd agen..ley bg keterangnan lanjut...tv12inci@gmail.com

  monaz

January 25, 2010 at 6:22 PM

Assalamualaikum wbt...
Saya berminta nak jadi agen. Namun ingin kepastian, adakah mana2 agen yg sudah berada di sekitar Serdang/Puchong. Mohon makluman dan maklumat lanjut. Terima kasih.

  angkatan sembilan satu

January 25, 2010 at 6:24 PM

This comment has been removed by the author.
  monaz

January 25, 2010 at 6:26 PM

Assalamualaikum wbt...
Saya berminta nak jadi agen. Namun ingin kepastian, adakah mana2 agen yg sudah berada di sekitar Serdang/Puchong. Mohon makluman dan maklumat lanjut kepada mona_zai@yahoo.com. Terima kasih.

  Hanis Kamis, MIB

February 3, 2010 at 11:01 AM

Salam,
saya berminat nak jadi agent.
Please Pm me at
haniskamis@gmail.com

thank you

  abah&umi

February 4, 2010 at 12:32 AM

salam,
saya berminat nak jd ajen juga. plz email me 4 info.
sharifahazrah@yahoo.com

  Rohaida

February 11, 2010 at 11:42 PM

Salam, saya berminat untuk menjadi agen stokin wuduk. Sila pm saya di rrohaida@yahoo.com untuk maklumat lanjut mcm mana nak jadi agen. TQ

  Anonymous

February 15, 2010 at 7:40 PM

salam..sy juga tertarik dgn produk ini n berminat utk menjadi ejen... mohon pm me at khamsiah_othman@yahoo.com

  mummy qaseh

February 17, 2010 at 11:59 PM

saya berminat utk menjadi agen..pls email me at azfila_80@yahoo.com

  Anonymous

February 18, 2010 at 12:01 AM

saya pun nak jadi ejen, emel saya hasya01@streamyx.com

  Shida

February 20, 2010 at 8:49 PM

Salam,
Saya amat berminat untuk menjadi
agent stokin wuduk utk kaw. puchong,shah alam & petaling jaya. bagaimana caranya?
email : shida_rahman75@yahoo.com

  yap

February 24, 2010 at 12:38 AM

like d idea of becoming agent.nvr done this before. need more info fr yr side.pls email me yapyuko@gmail.com

  Mohd Al-Amin Daud Al-Azhari

March 17, 2010 at 9:38 PM

Assalamualaikum..
Saya pensyarah sambilan di UDM Terengganu..saya rasa stokin ni xde lagi yg dijual di sini..
Saya berminat utk menjadi agen..

email :alamindaud@gmail.com

  Anonymous

August 9, 2010 at 12:01 AM

salam...saya berminat untuk menjadi ejen kuala selangor.email saya Aishah_rah@yahoo.com
tq...

  Anonymous

August 22, 2010 at 11:48 PM

Salam...sy berminat tuk jd agen bg kaw nilai, serdang, bangi & putrajaya...bleh email saya info & cara2 pembayaran... nizah928@gmail.com... tq..

  Anonymous

October 8, 2010 at 1:09 AM

saya berminat nak beli secara borong..email detail emkay74@gmail.com

  Anonymous

October 13, 2010 at 10:12 AM

Saya rasa berminat dan nak mencuba mencari sumber pendapatan dengan menjadi agen..betul ke dengan modal serendah RM90.00 saja dengan keuntungan RM42.00.
Jadi boleh terangkan tak??
1. 1~10 dozen - RM7.00 sepasang
2. 11~30 dozen - RM6.00 sepasang
3. 31 dozen ke atas - RM5.00 sepasang

dozen tu berapa banyak???

tolong email saya
Honeyzabby@gmail.com

  cik sue

October 14, 2010 at 8:36 PM

Saya rasa berminat dan nak mencuba mencari sumber pendapatan dengan menjadi agen..betul ke dengan modal serendah RM90.00 saja dengan keuntungan RM42.00.
Jadi boleh terangkan tak??
1. 1~10 dozen - RM7.00 sepasang
2. 11~30 dozen - RM6.00 sepasang
3. 31 dozen ke atas - RM5.00 sepasang

dozen tu berapa banyak???

tolong email saya di

suriaty_kamaruzaman2@yahoo.com

  Anonymous

October 15, 2010 at 6:42 PM

Sangat2 berminat utk menjadi agen ni...mcm mane erk....
norhani2711@yahoo.com.my
tapi sy xde blog la utk...promote...guna FB blh?

  Anonymous

October 25, 2010 at 9:05 AM

sya berminat nk jd agen... boleh bagitaw x caranya.... email kan kat saya alang_ida88@yahoo.com... tima kaseh....

  zura

October 30, 2010 at 6:33 AM

saya berminat nak jadi egen.. emailkan saya sebut harga di sweetdesign85@gmail.com

  Adinda Gojez

December 24, 2010 at 2:47 AM

Saya sgt berminat. Boleh email info dan cara2 dapatkan barang? Email saya : adindagojez@gmail.com. Terima kasih.

  Ruby

February 16, 2011 at 6:33 PM

salam saya amat berminat untuk menjadi agen, ini email saya-beindesein@yahoo.com

terima kasih.

  Anonymous

May 19, 2011 at 3:00 AM

Salam wbt. Saya berminat untuk menjadi agen di sekitar negeri sembilan. sila email kepada saya di ciktanjung@yahoo.com. Nama saya Hayati.

  Anonymous

December 21, 2011 at 12:43 AM

As salam,saya berminat menjadi agen sekitar kerinchi dan universiti malaya,kuala lumpur.Email saya aniceday3@hotmail.com.terima kasih.